Liste over danske oversættelser af bøger af Kenneth Wapnick ved Karl Boysen

LISTE OVER DANSKE OVERSÆTTELSER af bøger af Kenneth Wapnick ved Karl Boysen

Oversatte bøger ifm. Et Kursus i Mirakler Karl Boysen, som har oversat Et Kursus i Mirakler til dansk, har oversat flere af Kenneth Wapnicks bøger omkring EKIM. Vi er i dialog med Foundation for A Course in Miracles for at få lov til at lægge oversættelserne her på siden.
Her er en liste over de foreløbige titler, som Karl har oversat:

(BEMÆRK: Oversættelserne sælges normalt kun elektronisk, dvs. de bliver sendt pr. e-mail, så man må selv printe dem ud hvis man ønsker det)
“Børn og Forældre. Det vanskeligste klasseværelse”
to små bøger, skrevet i den oprindelige samtaleform de blev til i, om alle de yderst vanskelige situationer der opstår imellem både små og voksne børn, og deres forældre.


“Fra Saligheden fjernet” (“Absence from Felicity” – et citat fra Shakespeare) som på dansk er udkommet under titlen:
“Historien om Et Kursus i Mirakler” der er udsolgt fra forlaget Sphinx, og sikkert ikke bliver genoptrykt.
Det er bogen om Helens liv, og hendes forhold til Jesus og til Bill, hendes samarbejdspartner under nedskrivningen, og deres meget spændende proces med at nedskrive Kurset, og alt det de lærer af Jesus under dikteringen af Kurset fra 1965 til 72. Jeg synes den er næsten lige så vigtig og lærerig som selve Kurset.


“Tilgivelse og Jesus”
Kenneths første bog om hvad tilgivelse virkeligt er, og hvad den virkelige Jesus er.
Det eneste sted man kan læse Kenneths selvbiograf. (bortset fra nogle få vigtige bemærkninger på s 441 i “Historien……”).


“De oftest stillede spørgsmål til EKIM” .
Her besvares de fleste af de spørgsmål vi allesammen kan finde på at stille til Kurset.


“Budskabet i EKIM” i 2 bind: 1) “Alle er Kaldede 2) Få vælger at lytte”. (et citat fra Kurset)
Bind 1 handler om hvad der faktisk står i EKIM. Bind 2 handler om hvad der IKKE står, dvs. fordrejninger, misforståelser, fejlfortolkninger og fælder vi kan gå i, der forhindrer os i at komme videre i afviklingen af egoet.


“De 50 mirakelprincipper”
Der er en linie for linie-gennemgang af de 50 principper for mirakler.


“Om Modstanden mod at lære EKIM”
Forskellige foredrag og artikler om hvordan modstanden mod Jesus og Kurset og det at lære at tilgive, viser sig i vores sind. Især er artiklen “Hvordan man læser EKIM uden at lære det” spændende. En ganske lille bog.


“Rejse igennem Arbejdsbogen”. Lekt. 1 – 120.
Når du har taget Arbejdsbogen een gang, og får lyst til at gøre det igen, kan du med meget stort udbytte gøre det sammen med BÅDE Jesus OG Kenneth Wapnick.

Comments are closed.